tirsdag, august 19, 2008

Første videoblogg

Jeg er forkjølet og har mensen, så det er grunnen til at jeg ser ut som en bæsj. Og bare spørr om dere ikke skjønner bære av hva jeg sier. Jeg HAR bodd i Norge i nesten åtte år nå, I swear!

9 kommentarer:

Anonym sa...

hvor kommer du fra ? :)

Tonia sa...

Russland.. *kremt* Man hører nok at det er derborte et sted..

Anonym sa...

hehe, skulle til å spørre om det samme som hun over her. men så fikk jeg jo svar:p

du er jo flink i norsk i og med at du har ikke har bodd her så sinnsykt lenge. Tipper du kan bli motejournalist med glans ;)

Tonia sa...

Mehh, venninna mi som også kommer fra russland har bodd her like lenge som meg, og folk spør ikke henne hvor hun kommer fra hele tiden =P Hun prater til og med med Molde-dialekt, urettferdig.. Og takk, takk, det blir back-up planen om jeg ikke kommer inn på medisin =P

Anonym sa...

fin blogg :)

Anonym sa...

jeg kjenner en dame som flytta fra russland til norge for 10 år siden, og hun snakker helt rævva norsk! du er kjempeflink :)

Tonia sa...

Hehe, jeg tror alderen spiller en ganske stor rolle her.. En ti år gammel unge lærer språket mye fortere enn en førtiåring.

Anonym sa...

Du har bodd i Oslo helt siden du kom til Norge? I så fall skjønner jeg at venninen din med møre og romsdals-dialekt snakker bedre norsk. Det blir egentlig litt automatisk enklere med dialekt, enn det som det blir med bokmål. Syntes uansett du er flink:)

Tonia sa...

*kremt* Tviler veldig på at jeg hadde klart å herme etter dialekter, bokmål har jo de reneste lydene og sånt. Tror faktisk at jeg ikke ble kvitt aksentet siden jeg først gikk på den tyske skolen, og snakket mer tysk enn norsk, og så på IB, der man prater engelsk i timene. Og hjemme prater jeg russisk. Så har aldri brukt norsk annet enn på gata og med vennene og sånt.