torsdag, september 11, 2008

Noen visninger til..

Nå er det bare tre dager som er gått, men man kan allerede fastsette at chinos, jumpsuit og dressjakker er like hotte til neste sommer. Man merker også at plaggene er for det meste klassiske, i nøytrale farger og luksuriøse stoffer, et tegn på at grunnet ustabil økonomi vil vi heller investere i tidsløse plagg av høy kvalitet enn ekstravagante trender. Good choice.

Max Azria


Noen av dere synes kanskje denne ligner litt for mye på kolleksjonen til BCBG og det med god grunn: det er nemlig Max Azria som designet både for Herve Leger og BCBG. Men jeg må si at jeg ikke er superimponert over denne kolleksjonen, kjolene blir for fringy og posete, og ikke noe utenom det vanlige.

Peter Som


Snittene er enkle og stilrene og fargene er for det meste lyse pasteller - dog de eksklusive detaljene sørger for at det hele ikke blir kjedeligt. Belter i livet er fortsatt hot, så ikke legg de bakerst i skapet ennå.

Rodarte


Vanskelig å bruke in real life? Sikkert, men jeg digger Rodartes kolleksjon av deilige chiffongkjoler mer dristige cutouts. Og de hullete leggings kan godt bli en DIY prosjekt!

Narciso Roderiguez


Jeg kunne skrive masse om Roderiguez' kolleksjon av klassiske coctailkjoler som dog er nyskapende med frekke cutouts og glidelåsdetaljer, men bildene taler nok for seg selv.

Ingen kommentarer: