onsdag, september 10, 2008

Enda mer inspo fra NYFW

Marc by Marc Jacobs


MBMJ er den billigere, mindre "high fashion" kolleksjonen til Marc Jacobs, og det synes. Ingen gammeldags glamour og kunstneriske kombinasjoner som sett på gårsdagens Marc Jacobs visning, kun deilige sommerkjoler og kule jumpsuits og dressjakker. Skoene og veskene er superlekre, og skjekk de store kjedene på noen av modellene!

Betsey Johnson


Dristig og unik, med inspirasjon fra Japansk gatemote og Alice i Eventyrland, Betsey Johnsons vårkolleksjon er ikke for den beskjedne. Goth og punk er fortsatt hot, dog i en litt mer nedtonet utgave. Disse plaggene kan være vanskelige å kombinere, men om man klarer det kan det endelige antrekket skille seg ut - på en bra måte.

Derek Lam


Her finner man vakre, klassiske plagg, som man med god samvittighet kan spise knekkebrød i en måned eller to for. Fargene er rene og nøytrale, og selv den røde og den gule kjolen ser ut til å gå til absolutt alt. Men om man vil ha noe nyskapende og revolusjonerende, er det ikke her man skal lete.

Catherene Malandrino


Kule jumpsuit (en jumpsuit i silkestoff burde være på alle sine "må ha" lister nå), deilige coctailkjoler og kombinasjoner med shorts som ser stylish, ikke slappe ut. Nøytrale farger er noe man ser mye av til 2009, noe jeg liker godt, selv om noen fargeklatter er alltid gøy. Og ikke glem en kul belte i livet!

12 kommentarer:

Maddii sa...

Jumsuit er såå fresht :D


Salgsblogg med Abercombie&ficth, EMU, Ck, osv.
http://mh-salg.blogspot.com/

Tonia sa...

Sant det =)

Maria Magdalena Olsson - 8 Days A Week sa...

8 Days A Week
___________________________________


Jahtakk....alt sammen!!!

Jo, livet kan visst være veldig urettferdig :)


www.eightdaysaweek.blogg.no


___________________________________

Maria Magdalena Olsson - 8 Days A Week sa...

Mia - 8 Days A Week
_____________________________________________________________________

Oj, hva skal man si.....

Fantastiske internet!!!!!

Men vett at du får kjøpt dem på video-butikken på bygdøy allè :)

_____________________________________________________________________

Anonym sa...

Elsker Marc Jacobs!

Tonia sa...

Ikke sant? Den hvite og den blågrå kjolen vil jeg gjerne ha!

Janne Natalie sa...

Så utrolig mye fint!! Veldig bra innlegg. Kunne tenkt meg masse av det. Likte den hvite kjolen med striper over brystet fra MBMJ. Det er lissom noe man kan ta seg råd til og. Elsker det merket.

Privileged handler om en jente fra New York som ønsker å jobbe som reporter, men som plutselig ender opp med å jobbe som hjelpe lærer for to sykt rike og bortskjemte tennåringer fra Palm Beach, som hun også skal bo hos.

Janne Natalie sa...

Har deg på blogkoll=)

Tonia sa...

Den serien hørtes gøy ut da! Og jeg vet, kunne gjerne tenke meg å spare penger til en kjole eller dressjakke, så lenge det er noe som ikke går av moten med en eneste gang.

Og så gøy! Takkar =P

Anonym sa...

masse fint!

Anonym sa...

Marc by Marc Jcobs er alltid en favoritt, men må si at jeg ble impornert av noen andre av designerene du har plukket ut. Blant annet Peter Som :)

Tonia sa...

kiri: noen ganger er det greit å lete utenom de mest kjente designere for å finne noen godbiter. hehe